18w tak rasa baby gerak dah

Ibu2 semua, masuk 16w+ sy dah rasa gerakan halus baby sehingga la semalam xrasa gerakan baby..maaf sy rasa trauma pernah keguguran sblm ni..nk pg kk, kk scan start 20w kn..sy fikir ni smpi susah nk tidur..nk ke swasta keadaan kewangan tidak mgizinkan..#ingintahu

11 Balas

sy 21weeks bru sy kuat baby gerak,18weeks bby gerak halus sgt,kdg2 tk trasa...cuba sis mkn aiskrim atau buka muzik ltk kt perut..sy sllu buat mcm tu.

2y ago

baik sis..tq❤️