susu meriah

ibu2 semua makan makanan apa untuk tambah susu jadi meriah dan pekat?ada pula nmpk susu bole jdi pekat macam yogurt...mcm mana tu?apa rahsianya...ye..?bole share tak?sbb susu sy makin kurang..

2 Balas

susu badan akan proses bergantung dekat kekerapan baby menyusu bila baby menyusu hormon susu akan dirembeskan so takde masalah pun. berkenaan susu pekat pula awak just amalkan makanan yang sihat elakkan makanan berminyak, awak akan nampak perbezaan bila makan makanan yang lain2 jenis ni, boleh je nak cuba milk booster tapi dapatkan nasihat dari doctor dulu, cam saya hanya amalkan minum horlicks dan kurma 😄

First tu mind set kite, nk susu kan ank sampai setahun lbh... Kena bnyk mkn makanan berkhasiat... Bnyk minum air... Cuba ambil milk booster, sy amalkan moeder dan familac milk booster... Sngt membantu me a bah susu badan... Ank sy menyusu sehingga 2tahun 9bulan...