10/6 kena serah diri

hi tolong doakan baby saya keluar harini atau esok. Takut kena induce.. first time mom memang akan overdue ke ye? 🥹 Hari hari berharap turun tanda, penat exercise dah..#firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

divert perasan takut tu dgn buat aktiviti yg ibu suka. bila kita fikir takut, semua jd xkena. induce ni normal saja, cuma pain tolerance berbeza. Sy pun bersalin anak 1st overdue, padahal dh hbis aktif sejak 2nd trimester. alhamdulillah bby lahir kuning kejap saja, baby growth cantik, tiap kali checkup misi puji. doa byk2 dan dptkn sokongan suami ya.

saya anak first ni dah 39W2hari xde tanda2 lagi. risau juga.