First time check up

Hi ibu2 semua, bila masa sesuai utk check up kali pertama ye? Biasanya kena bawa apa je? Sijil nikah kena bawa ke? Tq ibu2 hebat semua😍#firstbaby #6w2d

2 Balas

Pertama boleh kol kk brdekatan utk buat appoitmnt, nurse akan tlg kirakan weeks beby n bagi tarikh utk dtg bukak buku pink, nurse akan inform skali ape yg perlu dibawa.. :)

Sebelum 12weeks. Sy buat buku masa 11weeks lpas scan dekat swasta. Awk call KK berdekatan utk book tarikh buat buku.