Ada si comel rupanya 🥲

Hi ibu² semua, ada pengelaman tak, tanpa sedar ada si comel yg menumpang rahim kita🥲 Sebenarnya sy baru sedar yg ada si comel ni bila tiba2 rasa ada gerakan dlm perut.. tiada alahan apa² sebab sepanjang pregnant anak2 sebelum ni mmg tanpa alahan.. Period datang sekali saja after 2bulan stop depo.. Last period januari.. n memang fikir biasa2 je normal sbb period tak teratur.. last week tiba² rasa kurang sihat, dehydrat seminggu.. bau masakan semua xboleh tekak jd loya n xselera nk mkn.. hb bawa ke klinik.. doc kata better urine test dulu,n yes 2 line.. bila scan dah 9weeks pun..terkedu kejap.. si comel pun dah melompat2 dlm tu nak xpercaya kenapa lg kan😭 Ini kandungan yg ke 8, owhh no.. malu ye utk kecoh2 sbb umo pun dah nk 4 series.. Just sharing kt sini, after tau pregnant cepat² download balik apps ni sbb nk pick up balik step😌 Nak buka buku pink,terbayang muka² nurse yg garang n bising² bila beranak ramai🥴

1 Balas

kan ... Sy anak first lima bulan lepas tu melekat lagi ... rezeki Allah bagi ,kita terima . tp tulah nak hadap nurse² dan doktor yg jemmm tu 😆😆😆😆😆