37weeks

Hi ibu2.. semakin terasa debaran menanti hari bersalin. Due 3/1/2020.. share tips bersalin normal.. tips cptkan buka laluan ?

1 Balas

hi sis. sy share based on my experience ya.. on 38 to 39 weeks saya banyakkan berjalan waktu petang as exercise. around 30 minutes per day. buat squat or ketuk ketampi, jalan itik. hujung kehamilan kerap bersama suami. 39w 4 days selamat lahirkan baby girl.normal. 24 hours contraction.

4y ago

Thank you for sharing tips sis❤