Hi IBU2, selepas bersalin darah nifas 60 hari sahaja kan dikira.

Hi IBU2, selepas bersalin darah nifas 60 hari sahaja kan dikira. Selepas 60 hari keluar seperti darah tetapi berwarna kekuningan.. memang akan keluar seperti itu ke ? Saya first mom.

1 Balas

iya. wajib mandi hari ke 61. kalau masih ada sisa2, dikira istihadah

1mo ago

tak sure sebab Sy takde pulak mcm tu. lepas 60hari tu mmg takde apa Keluar dah. boleh je nak cek klinik kalau risau