Iron drip

Hi ibu² sekalian.. Sapa yg ada pengalaman masuk wad utk drip iron? Selalu lepas drip dah blh discharge ke atau kena bermalam ya?

2 Balas

Saya tak ada... Tapi kawan saya pernah drip iron ni.. Dulu dia tak bermalam pon.. Dia balik rumah.. Tapi every day kena pergi klinik untuk drip iron.. Buat dekat KK je..

saya Kene drip iron .. datang pagi KT hospital..PSTu masuk ubat iron 2 beg .dah siap doc Suh balik

6mo ago

1 hari je kat hospital sungai buloh ..hb 8 je .lepas drip pun X nak naik2 hb...last2 bersalin bulan 10 lepas alhamdulillah BBY Sye ok .Kene induce..saya duduk PJ..apa2 pakar semua nurse suruh refer situ..