ingin sangat nak tahu jawapannya😊

Hello ibu2 sekalian.. Nak tanya ni adakah normal selepas bersama suami, dalam beberapa minit akan ada lelehan cecair jernih seperti air dan tidak berbau keluar dari vagina semasa hamil?

2 Balas

maaf puan saya kurang pasti tentang ini.sbb saya tiada.pnglmn tentang ini....blh sy tahu...berapakah usia kandungan puan ketika ini ea? dan adakah yg keluar tu air mani dari husband? atau puan alami air ketuban leaking??

normal juga sis .saya pun begitu juga