bantu saya.bagi kata semangat

ibu2 saya down sekarang.. sebab salah saya khilaf saya .. saya xtau selama ni gigi anak saya okey je. saya berus mcm biasa tp still rosak ada karies gigi .. saya bg ckup air suam cuma saya xtau ank perlu cek gigi umur dia setahun .. klinik gov xde inform ape pun. stiap kali cek up cek berat tinggi injection then balik.. dan saya terlambat guna ubt gigi flourida utk cegah kuman bakteria dlm mlut .. ank sthn 7bln saya rasa dh gagal sht 😪😪

2 Balas

Sabar sis. Ujian. Sy pun x gunakan lg any ubat gigi. Ank sy baru 5bln

sabar yea sis...insya Allah doa baik2 semoga anak cepat sembuh.. 😘