Bersama ketika hamil

Hi ibu2. Saya dah masuk 2nd tri. Dari awal kahwin sampai dah mengandung ni, memang sakit bila bersama. Jalan mcm sempit sgt. Tambah2 bila dah masuk 2nd tri ni lagi susah nak bersama. Dah cuba mcm2 tp tetap rasa tak selesa. Ada tak ibu2 yg hadapi masalah sama mcm sy? Adakah selepas bersalin baru okay?

1 Balas

Klu rasa kering pkai lubricant. Klu kata sempit myb sbb jrg bsama. Nk bsama time pregnant ni bila nk dkt2 due saja. Awl2 tu takde sbb risau pd kndungan.