tiada rasa untuk bersama

Ada ke yg mcm sy ni bila dah start preggy ni nafsu untuk bersama memang tak ada langsung. Skrg sy dah masuk 23 week. Last bersama pun masa 15 week hari tu. Kadang2 kesian dekat hsbd, tapi dia pun kata dia takut sy sakit. Seblum peggy ni elok jaa, kdang2 sy yg minta dlu. Nk bersama tapi mcm tak rasa pun nk bersama. a

5 Balas

sy pon mcm tuu jugak .. plus bila pregnant nie air tak ada lgsung .. kering betul 😅sy pon da lama tak bsama suami .. dia kata takut nt perut sy mngeras ... ada dekat 3-4 bulan da tak bsama

Saya pun sama sis. Saya dah 33 weeks bersama dgn suami baru sekali yg tu pun mase 16 weeks. Takde mood nak bersama sbb sakit bila bersama. Alhamdulillah suami jenis memahami.

Saya sayaaaaa!! Nafsu tu takda, tiap kali nak bersama je sakit mybe sbb kita tak ready & nafsu tu takda jadi agak kering disitu. Kesian husb hmmm btw sy dah 10w

ada je, saya time preg. dulu mcm tuh. bila da ada anak, lagi la, dgn letih jaga anak. so normal.

saya pun. dengan perut berlaga. rasa kelakar