Kerap pening kepala

Hi ibu2, saya dah 6 bulan, lately saya kerap pening2 nak jatuh, cek hb semua ok, cuma berat je kena kawal.. sapa pernah macam ni? Nak buat macam mana ek? Takut jalan sorang2 kalau terjatuh takde sapa nak tolong

4 Balas

mungkin ada potensi darah tinggi sbb kandungan makin besar. masa checkup doc tak tanya ke ada pening2, mata kabur, nak pitam? kena ckp semua simptom yg puan alami sbb bahaya utk puan & baby. so skrg kena byk rehat, monitor berat, kurangkan stress, makan makanan kurang garam, bykkan makan sayur & cek bp berkala

doktor cakap ape sis? rehat secukupnya ye..xtahan sgt makan je panadol 2 bijik..

Sya start msok 7 bulan pening2 muntah CM awal2 gandung 🥺

high bp?