TANDA AWAL KEHAMILAN

Ibu² , sakit breast dan cramp saya tetiba hilang sekelip mata . Kenapa tetiba hilang ya ? And dh 10 hari delay period UPT +VE tapi masih samar . Normal ke ni ya ? 😔

3 Balas

saya pun pregnant ,period dah 2 minggu delay .sekarang tubuh rasa letih,breast rasa sakit dan besar,pingang rasa sakit,pening kepala dan kram area perut..semoga tabah untuk semua bakal mom..🥰

normal sis. selagi tak ada bleeding.cramp2 awal pregnant tu normal.lpastu hilang tiba2 pon normal. sy pon dulu mcm tu.

1y ago

kalau ada cramp bahaya ke awk even xda bleeding or spotting?

saya pun tengah cramp2 jugak . 11 hari dh delay takpe awk boleh check lagi lepas 2minggu