Ingin tahu

Ibu² pregnant 6bulan solat duduk ats kerusi atau masih mampu berdiri? Sy part sujud tuh semputnya ya Tuhan,smpai merah muka² 😅..berdiri lame masih ok..

9 Balas

Saya still solat mcm biasa tapi dh start mengah bila nk bangun after sujud. Rasa tak larat nk bangun 😅

Saya duduk di kerusi masa sujud. Kalau tak guna kerusi saya nak berdiri semula lepas sujud tu tak larat.

solat mcm biasa lgi, tp time sujud dh senak perut😹 kaki terbuka sikit sbb perut dh besar sangkut

masa sujud tu buka tangan sejajar dengan bahu.. insyallah boleh bernafas dengan lapang

Sy masih berdiri. part sujud tu kena buka peha luas2, bagi perut lalu 😂

Samalah dah 21w nak bangun dari sujud tu susah betul rasa 😂

part sujud bukankaki luas2 sbb x muat perut😂

sy blh dahh,MMG pakai kerusi,semput

sy jd senak perut part bersujud