20 weeks perut lembik

20 weeks, perut lembik bila duduk..sujud time solat pun lembik..tapi kalau berdiri rasa tegang je..normal ke?

3 Balas

normal wakk n time baring pun perut tiba ii tegang hahah menimbul pula dia, semoga baby and ibu sihat sentiasa 🤍

2y ago

Alhamdulillah semoga bby sihat dalam ni

Normal. In shaa Allah bby sihat, sy esok msuk 22weeks, klau baring mmg lembik je perut.

2y ago

No worries, bby sihat2 tu. Biasa 20weeks nti ad scan dkt kk, in shaaAllah ok tu. Sy pun msa 20 weeks risau, lps scan dkt kk semua berat bby ok Alhamdulillah.

Lemak tu😅😅

2y ago

Sy pun naik da berat ,,skrg 60kg..bru 21w nnt 8-9bulan ntah berapa kilo😂😂