pendarahan keluar semasa hamil mnggu ke 32

Ibu2 preggy tau ka? Knapa darah tiba2 kluar smasa kncing? Adakah blh membahayakn baby dan saya.. Tapi perut tdk jga berasa sakit.. Cma pndarahan kluar smasa kncing...

3 Balas

Sya pun sma.. sblm 32week. .keluar darah dkt tmpt selalu keputihan tu. .tiba ii satu hari keluar darah merah cerah. .Sya panik terus bgithu mak. .trus pg hospital. .kena admit 2 hari 2 mlm. .now dh balik umh dh. .bby pun oky. . Alhamdulillah. .

Baik segera pergi hospital terdekat.

kita sama la sda jumpa doktor ka