Diabaikan

Hi ibu2, pernah tak uolls lahirkan anak yg pertma kemudian family belah in law semua tak habis2 kata anak muka anak diorng and takde muka kita langsung. Lepas tu suka buat cerita contoh mcm skrg ni walaupun dalam pantang saya mandikan anak cuci dia semua juga tapi family belah in law sikit2 kata anak lelaki dia yg buat. Bagitau semua orang yg konon anak dia buat semua benda and sy tak buat apa2 langsung. Siapa alami situasi mcm ni?

1 Balas

Jgn stress2 sis masa dalam pantang..☺️. Bahaya, takut kena postpartum depression. Mungkin in laws excited kot dpt cucu. Ank sy pun ikut sbijik mcm ayah die.. perasaan sis je kot tu.. biase lepas bersalin ni, mak2 cpt sensetif.. benda ni boleh jadi smpai lah 12 bln after bersalin. Kena jga btul2 emosi..