Rengat dalam bahasa saya

Ibu² pernah tak kene rengat? Macam mn para ibu hadapi dan kurangkan rengat tu? Orang kata first baby xde lagi benda ni. Tapi second and onward baby akan kene. #seriusnanya #ingintahu

24 Balas

sy kne je... sbb ketulan drh beku.. Klo bersalin normal, lps msk wad biasa tu, cpt2 sapu minyak panas/bertungku dgn hot water pek tu... Tp sy cuma sapu minyak/krim pnas n pakai bengkung.. nanti lepas ketulan tu jatuh, rasa lega sngat.