Rengat dalam bahasa saya

Ibu² pernah tak kene rengat? Macam mn para ibu hadapi dan kurangkan rengat tu? Orang kata first baby xde lagi benda ni. Tapi second and onward baby akan kene. #seriusnanya #ingintahu

24 Balas

anak first xkena rengat..anak kedua baru kena..nasib baik kena rengat tuMasa kt hospital...Dr bagi tuam dengan hot pad+antibiotics+ubat tahan sakit....bila ketulan darah beku dah keluar,baru Rasa lega....saya Rasa rengat ni sakit mcm contractions..sakit..Sabar jerlah