Darah berwarna coklat

Ibu2 pernah tak alami keluar darah berwarna coklat sewaktu hamil 19M ??pernah tak makan ubat duphaston ??ada masanya perut terasa kram dan sakit ?? Sy sedang menanggung saat ini , masih ada lagi keluar darah berwarna coklat .. Sudah pergi ke hospital tp doc kata bby ok, doc sarankan sy beli ubat duphaston di farmasi . Ada masanya Perut sy terasa kram dan sakit .. Tp doc pesan sekiranya keluar darah merah saja baru dtg ke hospital semula ,kalau keluar darah berwarna coklat tk perlu dtg ke hospital .. Sy risau

1 Balas

Saya start bleeding dari kandungan 5w...dah 5x bleeding.. mmg makan ubat duphuston je....