30week3day

Ibu2 normal kh dlm 30w3d ni kerap kencing and buang air bsr,dri smlm smpai skrg kerap kencing tiap minit tpi yg kluar skit2 je😩then sakit bwh prut sma blkng😩.

7 Balas

Kerap kencing.. normal, sy pun sama jugak sis 😅.. baby makin besar.. sakit perut tu kena tgok jugak la jenis mcm mana.. nanti sis tanya dekat Nurse di KK masa check up yer.. 😊😘

3y ago

tapi kalau kencing x lawas, tu macam x normal sis.. maybe ada jangkitan... kena pastikan lap kering2 kat bhgian kemaluan kita..

Normal. Cuba minum air konsisten waktu siang. Bila malam sikit saja. Agar kncing lawas..

sama lah sis , itu normal

normal tu sis

normal

Normal