Tak mengandung/bersalin , tapi ada susu badan

Hi mommies.. my friends ask me, dia kata bila dia picit nipple dia keluar cecair mcm susu but xde la terpancut mcm susu ibu just keluar sikit mcm tu je.. normal ke? Dia xkahwin lg + x mengandung.. adakah itu normal.. ada sesiapa pernah jd mcm ni?

2 Balas

better check la..biasa hormon prolactin ni ada bila pregnant/lepas bersalin disebabkan anterior pituitary dalam otak di stimulate. keluar susu tiba2 tu kne cek la takut ketumbuhan dalam otak pulak

cek doktor.utk kepastian