Angin Dalam Badan

Ibu2 nak tye time pregnant selalu tk sakit2 badan, Sy rasa letih sgt2 sbb selalu lenguh2 badan dan Sy bekerja. Ade tips tk #firstmom

2 Balas

sy masa pregnant pun gitu jga asyik lenguh bdn, sakit kepala. Spnjg pregnant mmg x aktif sgt sbab bdn lemas😆😆jdi sy bykkn rest/tdur klu suami free mnta tlg urutkn

3mo ago

mmg suami slu jdi mangsa urut,tp dia slu tkde kje luar. Time sorang2 rasa nak ngis je

ia normal puan esp bab angin dlm bdn .kita akan alaminya spnjng kehamilan..kuatkn smgt k .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

3mo ago

aamiin2 terima kasih