kencing kotor

hi ibu2 , nak tanya saya bru lewat 5 hari peried . pada hari ketiga pergi klinik sbb perut area bwh sakit mcm nk dtg pereid . dr cek dpt result kencing kotor . tp smpai skrg dah lewat 5 hari still tk dtg peried . perut tetap sakit on off , mual , breast sakit . ada kaitan ke kencing kotor & lmbt peried ni ? last peried 18/6 . tlg sya ya 😒

1 Balas

Awak dah test upt ? Saya rasa awak pregnant . Sebab saya pon kene mcm tu dr kata saya kene kencing kotor gan pregnant now i am 4 weeks . Saya rasa mcm sengugut tpi x period ii . Hehe