Datang bulan

Ibu2 yg menyusu direct baby , korg dtg bulan bila ya .. Ada tak yg lepas pantang 2 bulan lebih dtg peried ?? ..

5 Balas

saya lepas habis pantang dalam 2 bulan lebih baru datang period tapi 1 tau hari je lepas itu dah tak datang period samapai sekarang risau lah juga kan...... 😌🙂

klau spupu ngn ipar sy lepas pantang terus peod.tp mcm sy plg awl 9 bln n plg lmbt 11 bln

5mo ago

sy mcm tu jgk masa lepas bersalin n pestime peod blk..mmg xde tanda

Ank first dulu hari ke 35 sy dh period . Ank kedua hari ke 44 sy period .

Saya habis 60 hari kelur period

Saya anak 2bulan dh period

5mo ago

oh .. sye dh 2 tahun tak peried , so lupa sikit .. sbb takde tanda2 .. tahu2 hbis sluar dalam