Anak kuning

Hi ibu2 nak Tanya kalau anak kuning mmg xblh bf ke??kena bg susu FM ke???Dan boleh tau x susu apa ssuai ngn boleh share tips trunkan kuning bby..bby bru 9 hri...kuning cek up makin naik#bantusharing #SeriusTanya #SeriusTanya

23 Balas

Tak betul. Anak saya pun kuning juga, saya teruskan je bf. Tenang aje. Ikut je cakap doktor, kerapkan penyusuan dan pastikan baby kerap kencing berak. Bagi baby gerak2, main dgn dia, bawa jalan2 kena cahaya matahari pagi samada dukung atau tolak stroller, so perut dan ususnya pun senang nak proses apa yg dia ambil dan buang.