Tekak rasa gatal.. batuk takda kahak

Hi ibu2.. nak tanya ada tak ubat yang sesuai utk melegakan rasa gatal tekak.. sblm pregnant consume strepsil. Skrang tak brani nak consume risau ada effect.. Sy 20week.

4 Balas

try g farmasi tnya dkt ahli farmasi ubat sakit tekak jnis apa sesuai tuk ibu hamil nnti mereka akn suggestkn lozen yg sesuai tuk kita makan semasa hamil..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya aamiin

1mo ago

baikk..t8 care ya 😉✌🏻

saya haritu sakit tekak doktor bagi je ubat herba tapi by prescription dose. and lozenges difflam tak silap saya

1mo ago

Ouhh .. dr tpt sy smlm tak galakkan utk difflam,awak.. dia bg sy lozenges yang jnama throzz

doktor bagi sy kemam lozeng MAC sebiji sehari je untuk legakan tekak

hari tu doctor bg sy lozenge brand throzz. yg warna purple

1mo ago

semoga cepat sembuh awak