Batuk selsema

Ibu2 batuk selsema time pregnant boleh mkn gula2 dequadin tak. Ada cadangan tak yg sesuai nk legakn tekak gatal.

2 Balas

Macam saya tak pernah lg cuba mkn gula2 dequadian, tp saya buat air lemon madu cengkih utk batuk sambil tu kumur kat tekak dgn air garam, selsema sy minum air buah kembang semangkuk dgn gula batu minum suam2..

1y ago

sama²..

Maaf sis tak pernah makan ubat tersebut. Dapatkan nasihat doktor untuk pengambilan ubat semasa hamil

1y ago

Aha tahu tapi better tanya doc sis