Minuman susu ibu mengandung

Ibu2 minum susu apa ya sepanjang pregnant ? Start minum susu pada usia kandungan berapa ? Minum susu jenama apa ? Boleh share2 jenama susu yg ibu2 minum sepanjang pregnant.. #1stimemom

29 Balas

Awal2 hari tu minum anmum,tekak dah tak mampu nak terima sekarang,dah jemu agaknya,haha sekarang dah masuk 8bulan ni minum enfamama choco baru try 3 hari,ok lahh sedap boleh shake dengan air sejuk atau suam..sedap sikit tekak😅