Lapar waktu tghmlm?

Ibu2 lain pernah rase lapar waktu tghmlm,xkira la jam brape ...tp bangun dpt mkn skit pun kenyang baru lena tido... bleh share pengalaman...

38 Balas

Saya pun mcm tu. Bangun tengah mlm mkn buah dengan air kosong. Baru boleh tido

Sedang melalui benda yg sama.. Baru lepas makan pun lapar lagiii. Apoo 🤣

🤭 sama la.. paling kerap koi 4am.. Kalo xtahan sgt sy bgn bancuh oat

Normal sbb baby lapar hehe kena sediakan maknn standby tuk mlm

Yes betul. Kalau tak makan, terkebil kebil mata ni taknak tidur

5y ago

Yg di dlm perut mintak isi..klau x menari2 dlm tu ..hihihihi

Sya selalu rasa nk menguyah jer walaupun baru mkn😁

sye tgh² mlm mkn sis. klau x mkn bby kuat sgt grak.

Buat susu panas cicah roti sekeping..jadilah

Normal sis.sy pun kadangkla lapar tgh mlm

Sy plak lapa..tp sjnis mlas mkn🤭🤭