Leher hitam ketika hamil

Ibu2 leher hitam tak masa hamil? Betul ke kalau leher hitam ni tanda hamil anak lelaki?

5 Balas

bukan sis kalau nak tengok lelaki atau perempuan.tgok bentuk Perut.kalau bulat perempuan kalau lonjong lelaki.nak lagi senang ikut garisan kat perut.kalau perut dah besar.ada garisan mcm bulu2 kecik tu kalau dari atas pusat smpai bawah lelaki kalau dari bawah pusat garisan perempuan.saya dah try byk kali.anak first scan perempuan tapi tgok perut lelaki last2 nak beranak scan baru doc ckap lelaki

Saya mengandungkan anak pertama mmg leher hitam dan ye anak saya lelaki…ramai org kata mcm tu,tp tu semua ketentuan Allah..yg membuatkan leher hitam adalah hormon kita 😊

xbetul. tu semua karut. leher jadi hitam sbb hormon kita berubah masa mengandung. nnti lps bersalin back to normal balik.

2y ago

xpon. setiap anak hormon dia lain2. x sama dgn yg sedia ada.

smalah . saya mengandong anak lelaki leher hitam. yg skrg ni pun hitam jugak 🤣 scan bby boy 🤣

tak jugak