Breastpump Feedback

Hi, ibu2, dulu sy pernah pakai breastpump Malish lifestyle & pureen. Pureen sbb tak tau lg anak first, suction dia sakit sgt. Tukar kepada malish ok.. tp sbb tube susa basuh dan cepat rosak. Jadi utk kalini sy decided, beli yg tubeless sebab sy bekerja. mudah nak pasang. Antara 3 ni, Imani tubeless & supermamalab.. mana lebih okay?? puas tengok review tak yakin.

Breastpump Feedback
1 Balas

Min pon tertanya-tanya jugak. Mungkin ada mommies lain yang pernah ada experience pakai jenama ni 😊