Subway..boleh ke tak makan?

Ibu2 dan para isteri yang berpengetahuan..boleh tk advice sikit orang mengandung boleh ke makan Subway. Sebab kalau ikutkan xbole makan benda yang xberapa masak kan?..subway ni masak sepenuhnya atau tidak?

2 Balas

Tengok je menu yg sesuai tapi rasanya subway takda menu or bahan yg mentah mcm sushi.. klau ikutkan subway tu mcm sandwich jugak, roti yg dipelbagaikan & kategori mknan diet jugak.

Tulah..saya pun teringin tapi mcm tak bole je makan sebab dlm kategori deli food ni.