Susu yg elok untuk ibu hamil

Ibu² ,, cuba suggest susu apa yg elok untuk ibu hamil 🥰 Lazz susu kambing tu ok ke .. ada tak ibu² yg prnah consume waktu hamil ..

21 Balas

saya minum farm fresh sebotol sehari 😅🤣 Segala perisa...sebb saya memang ske susu...freshmilk...waktu preggy dlu...Dan annum (kadang2)... alhamdullilah 💜 saya xde masalah gdm... kalau puan ade masalah gdm ..puan refer doctor ya..susu apa yg bagus ...selamat mencuba puan.

Alhamdulillah saya consume Lazz susu dari 3bulan sampai laa 5bulan . Okay takdak masalah . HB dgn gula helok jaa . Yang pasti susu lazz sedap tak hamis tak manis . Minum sejuk , serius qasa nikmat gila ditekak 😍

Saya minum susu anlene. Pilih yang original flavor, bukan yang coklat. Alhamdulillah so far dah 28w ni takde gdm, hb okay. Kadang2 saya minum apa2 susu kotak je, janji dia mention low sugar, extra calcium

Sy minum susu Fernleaf yg full cream bancuh sendiri tu. Sedapp je😋 hb pon cantik . Dgn minum susu HL juga . Alhamdulillah tak ada gdm , tak ada kencing kotor semua. Skrg dah masuk 36 week.

kebanyakkan susu tinggi kandungan gula. mcm sy mmg xminum susu yg bancuh. tekak tak boleh terima. nurse suggest minum susu kotak hl atau Dutch lady.

saya minum frisomum ok gula tak tinggi. sblm beli tu kena check ingredient betul2. tgk kandungan gula byk mana. takut nanti trigger gdm

saya mule2 tahu preggy minum lazz susu kambing nurse puji hb 16.7 tp skrg tk bole masok pulak minum je muntah dlu ok je so hb turun 11

Sye minum lazz & kdg2 susu farm fresh. Sye x boleh minum susu jenama lain x lalu 😅. Setakat ni hb dgn gula sye okay ☺️

sy minum susu lazz , best sedap tak manis sangat . sebelum ni try anmun muak tkleh nk telan terlalu manis