Nama Anak

Ibu2 bolih bagi idea tak nama apa yg sesuai dan sedap nk digabung dengan nama bermula dengan adam.

53 Balas

ADAM AZRIQ ( KEBAIKAN) ADAM BASYIR ( PENYAMPAI BERITA GEMBIRA) ADAM DARISS (BELAJAR, PELAJAR) ADAM EMIR ( TEMAN YG MEMPESONA, PENGUASA) ADAM FIRAS (AKAL CERDIK) ADAM GHAZI (PEJUANG) ADAM HARRAZ (WARAK) ADAM IBTISAM (SELALU SENYUM) ADAM JAZIL ( BESAR, BANYAK) ADAM KHALIS (SUCI) ADAM LUTHFI ( BAIK HATI) ADAM MIFZAL ( TERAMAT MULIA) ADAM NUFAIL ( HADIAH, PEMBERIAN) ADAM QAIS (TINGGI HATI DN KUAT) ADAM REZFAN ( SYURGA) ADAM SYAUQI (KERINDUAN) ADAM TASNEEM ( AIR TERJUN DR SYURGA) ADAM UKASYAH ( SAHABAT NABI) ADAM WAFIY (SETIA) ADAM YUSUF (NAMA NABI) ADAM ZAUQI ( PENUH DGN KEHIDUPAN)

nama bakal anak saya pun saya nak letak depan Adam. dan kami pilih Adam Muqri. Adam maksudnya nabi pertama dan manusia pertama yang diami bumi. anak saya pula Adam yang pertama diami rahim ibu. Muqri maksud kuat beribadat. Anak pertama ibu kena kuat dan rajin beribadat supaya boleh jadi imam untuk ganti tempat ayah dia nanti. Hihi

Adam zarith(adam zarith nama ank mmber) Adam mukriez (mukhriez nk kdua sy) Adam mushfieq(mushfieq insyaallah utk ank 3 y akn lhir bln 10 ni)

bnyak sis adam Qyyum adam firdaus adam danial adam haikal adam Qalish

Muhammad megat adam or Muhammad adam amsyar

nama anak sy Adam Ashraff Adam Rayyan

kawan saya anak dia nama adam putra

adam naufal adam rayyan adam rizqi

Adam ariff tu nama anak saya 😊

Adam Mukhriz.. My lil bro's name