minta cadangan

Salam ibu2 semua, boleh tolong bg cadangan tak nama apa yg sesuai utk digabungkan dgn nama 'Hariz'. Baby dh keluar, tgh tunggu turn nk daftar nama di JPN. Dh cari dlm buku nama, dh google dan dh cari di fb tetap tak jumpa. Boleh tak ibu2 tolong bg idea? Terima kasih ye..

13 Balas

Muhammad Naufal Hariz Muhammad Hariz Zaquan Muhammad Hariz Hayyan 🤭 Saja Saja membantu Mana tahu berkenan hehe,

muhammad hariz safwan..dulu sy nak bagi ni dkt anak sy..tapi ank pun xde lagi..🤭🤭🤭

Hariz zahran pun sedap sis , zahran tu maksud dy yg harum kalau tx silap sy

Hariz Al Khayr (Al-Khayr melakukan kebaikan)

Hariz rizqin ..Rizqin membawa rezeki xsilap saya

Waalaikumussalam, Hariz Iskandar

Rayyan Hariz

Hariz Zakwan

Aydeen Hariz 🤗

Hariz Fattah