Kuning bayi

Ibu2 boleh share x mcm mne nk ilangkan baby kuning? Ank sy kuning dah 2 minggu dah.. #firstbaby #pleasehelp

22 Balas

kerap bagi susu badan,bby kuning mmg suka tidur,gerak die..kalau tak ckup susu badan boleh campur dengan fm,banyak die berak n kencing cpt la kluar penyakit tu...& sy dlu sapu kat tapak kaki anak lepas mandi dengan getah akar patawali,alhamdulillah sy rasa serasi dgn die,x lama kuning anak sy,yg sulong mandikan dgn macam2 n trmasuk bgi mnum air ini itu ,nk dekat sbulan x hilang lgi kuning