UBAT LEMBUT NAJIS

Hi ibu2. boleh share jenama ubat yang ibu2 guna untuk lembutkan najis lepas bersalin? thanks. #pleasehelp #bantusharing

12 Balas

ms sy dlu guna yg jnis insert dkt tmpt mmbuang tu ia cecair nama enema..lepas dh guna tu cpt proses pmbuangan berlaku just few second..slmt mmbuang...kmudian next time nk mmbuang dh ok dh xprlu guna lg dh...dia ms awl2 lepas bersalin je sush nk mmbuang..mg dpmudahkan segalanya amiin

sy mkn phytonatal nonaroguy. try sejak ank kedua, kwn recommend. ank first sembelit teruk smpai berdarah. sejak tu mmg beli utk pantang . lawas..membuang elok

Saya minum lactul je sis, Alhamdulillah berkesan. Kat farmasi ada.

sy makan ostenutrix dari shaklee. alhamdulillah ok tak sembelit.

saya makan pil kalsium. untuk kalsium dan auto najis akan lembut

sunsweet. senang berak. push sekalk je semua kluar

Sy dari anak first minum duphalac

lactulose syrup..

bnykkn minum air kosong

sy mkn dulcolax je