ank xnk mkn

hi ibu2 bole tlg sye? ank sye 1thn 28hari die xnk mkn langsung nasi,bubur,mmg xnk mkn lau mkn pow sikit sgt satu suap ye.ade la try masak mi bby tu pow xnk mkn,die dh makin kurus,roti pow sikit ye mkn,ape yg patut sye buat#mommybuntu

2 Balas

cari sumber karbo lain kalau anak tak nak nasi, or bole jgk try baby noodles .. anak sll tolak mkanan ni sll fasa nk tumbuh gigi.. bole try bg mkanan sjuk juga kt dia.. and 1 year da start makan nasi butir da bkn bubur lg.. boleh follow fb page happy baby food malaysia / kongsi idea masakan baby mcm² menu ada dlm tu