ank xnk mkn

hi ibu2 bole tlg sye? ank sye 1thn 28hari die xnk mkn langsung nasi,bubur,mmg xnk mkn lau mkn pow sikit sgt satu suap ye.ade la try masak mi bby tu pow xnk mkn,die dh makin kurus,roti pow sikit ye mkn,ape yg patut sye buat#mommybuntu

2 Balas

akak sy bgi vtamin sist..memang bgi berselera..tpi bfore beli vtamin..akak sy ada tnya doc dlu mna vtmin yg ngam utn anak..

2y ago

knpa sist xjdi yer,sbab anak sy mnjdi plak,mngkin sist prlu try error stiap resepi mkanan ksukaan dy