Blood spotting in 14 weeks

Ibu2, blood spotting pada 14weeks normal ke? Sebelum ni tak pernah keluar, & masuk 14 minggu ada darah spot. Adakah akan lead to bleeding? Nauzubillah

12 Balas

apa2 dicharge yg keluar adalah tak normal awak.. normal pregnancy xberlaku apa2 spotting or bleeding.. boleh dengar penerangan dr irma ni https://vt.tiktok.com/ZSRC1f4ou/

Tapi sy bleeding sikit n kejap2 jer.. Ni dh nk masuk hari ke5.. Dh p klinik.. Doc ckp normal.. Slgi xkuar drh berketul n sakit prot yg kuat... Doc bgi acid folic

12mo ago

Nak tanya macam keadaan awak and baby lepastu? Tgah mengalami skrg

Masa I pregnant anak first dulu ada spotting jugakk. So i cepat2 pergi hospital untuk doctor check. Pls dont delay, pergi hospital okay babe?

Awk kena pergi hospital segera. Selagi janin boleh diselamatkan doktor akan bantu sis.

xnormal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

p check klinik wak. saya bulan june ritu mcm awak. terus p klnik, and sah gugur.

terus ke klinik saya nampak mcm Ada colat spot pun ke emergency hospital terus.

2y ago

Oh yeke? Dh pergi klinik doc just bagi duphaston & takde scan ke apa. Just bagi ubat je.

no no bersama ye... kalau spoting kena trus pg emergncy..

p hosp terus sis. takut uri di bawah atau ada masalh lain

Once ada spotting je go check doctor terus ya awak