3 months baby boy

Hi ibu2. Baby boy saya 3 bulan selesema dan batuk berkahak. Lepas tu demam panas. Ada tips tradisional tak untuk rawat semua tu? Dah ambil neb utk keluarkan kahak. Thanx mommies for the tips ❤️

2 Balas

taktau tips tradisional. sorry. just nak share, lepas baby ambil neb, doktor ada suggest beli sterimar untuk clearkan hidung and pernafasan baby. and alhamdulillah berkesan kat baby saya. maybe sis boleh try. doktor pesan jugak ibu kena jaga makan kalau bf. jangan minum ais

Sapu krim bayi ibu in shaa Allah sembuh .. boleh wsp sy 01139107481 sis