Bayi 3 bulan batuk bekahak

Anak saya batuk berkahak sudah masuk 4 hari. Dah kena neb and kena sedut kahak tp tak dapat sedut sbb dia marah 😂 then skrg dah bunyi2 kahak tp bayi 3 bulan mana pndai buang kahak sndiri. Ada tips tak ?

1 Balas

Sapu minyak asmak atau ao waleet. Nnt keluar ikut najis. Sy selalu pakai ao waleet..dia berak keluar byk betul najis selambak mcm bdk dh makan..padahal susu je.

6mo ago

Xpe..sy anak ke 3 baru tahu..sebelum ni mmg buat sendiri garlic oil. Kalai xde blh cuba buat