Baby 1bulan Kahak & Batuk

Hi mommies, ada tips tak nak hilangkan kahak dan batuk baby 1 bulan? Dah ambil neb, tapi bunyi kahak dan batuk masih kuat. I need help. Tq so much mommies.

6 Balas

Baby byk dpt benefit dari rangsangan kulit. So mommy bole urut dada n belakang baby perlahan2 guna minyak habbatus sauda. N urut tapak kaki termasuk jari kaki. Emosi n sentuhan baby dgn mommy sgt penting utk pertumbuhan bby. Slmt berusaha

Sis dah cuba bagi madu campur lemon? Tapi madu tu tak boleh banyak sgt. Sekadar bagi dia isap kt jari sis. Sbb madu tu panas.

Sapu krim bayi ibu , boleh wsp sy 01139107481 klau sis brminat nk try in shaa Allah sembuh

Eya cuba AOwaleet bagus utk cairkan kahak...sapu2 je bahagian dada dan bahagian belakang bayi

Try bli ao wallet tgk.sy gna yg tuh sbb bru2 ni dia khak n slsma.alhmdlh dh lega ckit

Normal jer, akan hilang bila dah besar.. Less worries sis