Asid folic

Ibu2 ambil asid folic brand apa yg selain dari acid folic dari kk??

8 Balas

Kalau baru nak plan pregnant , saya suggest beli hovid je satu kotak kt farmasi below rm10 je ada 100biji . Jimat , sbb asid folic semua sama beza brand/harga . Nanti dah pregnant , doc akan consult untuk tukar ubat/teruskan🤗

sblom bt buku d kk sye ambil appeton.. lepas da bt buku dr bgi new obimin trus stop acid follic

acid folic sama je sis oi, yg membezakannya cuma Brand & Harga jee.. fungsi tetap sama

3y ago

sy tanya brand apa rasanya, sbb sy nak g beli.. maaf ya

saya beli brand hovid je.. 1 kotak dlm rm12 kalau xsilap.. ingat2 lupa dah

Obimin ok. New obimin. Sy beli kt luar je kalau kk x bg

brand Appeton. saya beli kat farmasi saja :)

hovid. bila bukak buku dpt obimin

iberet