Tarikh jangkaan bersalin

Hi ibu², ada tk dlm ni yg sama trikh due kita.. hri ptama, bulan last period 11/5/19.. due 15/2/2020

Tarikh jangkaan bersalin
22 Balas

Sy 17/2 semuga ibu² sume dipermudahkan.. tapi skrg 35weeks pun da mmg sukar nk tido 😭😭😭😭😭😭 malam² baby kuat sgt kick begolek sana sini.. n mengeras. Nk jalan brdiri lama lama pun da xleh sgt..sbb sakit bawah perut menyengat gitu 🤣😂

4y ago

Kdg sy pn mcm tu sis.. Cume time tido mmg die suke tido la nk dkt sbuh bru die gerak2 smpai nk trkncing hihi