Bayi 9bulan tumbuh gigi

Ibu2 ada tak macam saya anak gatal gusi bangun2 tidur jak nages pastu takmo kena tinggal sorang2 kacau sikit pun dah melalak nages🥺

1 Balas

normal tu sis. anak 1st sy tumbuh gigi,nangis sampai demam. anak ke 2 pula,tau² dah ada gigi. tak demam atau cerewet. anak bongsu sy pula,ruam seluruh badan,cirit birit dan air liur meleleh sepanjang proses tumbuh gigi. sekarang umur dia 9 bulan dah tumbuh 8 batang gigi

6d ago

cepat anak sis tumbuh gigi 😊 terima kasih sis kongsi pengalaman