bayi sebulan

bayi saya baru je masuk sebulan lebih. macam mana nak bagi dia kurang meragam. atau dia memang dalam fasa bila susu lambat sikit nages, pampers tukar lambat sikit nages, nak tidur nages.. saya risau kalau baby mcm nie sampai besar. mohon kongsi cadangan ye #bantusharing #ingintahu #firstbaby #needhelp

1 Balas

Normal tu sis baby meragam. Pengalaman sy anak dh 4,5 bln baru kurg sikit ragam. Asalakn anak x menangis non-stop smpi x tido, tu normal sebenarnya. Sabar sikit ya mummy.