bayi sebulan lebih

bayi saya baru je masuk sebulan lebih. macam mana nak bagi dia kurang meragam. atau dia memang dalam fasa bila susu lambat sikit nages, pampers tukar lambat sikit nages, nak tidur nages.. saya risau kalau baby mcm nie sampai besar. mohon kongsi cadangan ye #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #needhelp

2 Balas

biasa laaa peralihan bulan.. lama2 dia boleh kenal kontras warna dan pergerakkan. dia tak berasa takod sangat.. kuranglah meragamnya..

Bykkan mmbaca and follow igs “takingcara” byk tips newborn. Baby byk fasa dia. Bila sis faham baby. InshaAllah tak stress.